Wednesday, 29 December 2010

Aku mula meminati Bola walaupun 2-1


Hari ini.. dalam perjalanan ke Cheras untuk menghadiri satu seminar disana. Sempat menonton perlawanan akhir Malaysia Indonesia.  Wah hebat Malaysia Tahniah dan sekalung pujian harus diberikan. Walaupun bermain digelangan lawan masih mampu menunjukan taring. Inilah yang mahu dilihat dalam perlawanan antaranbangsa .

Garuda dan Harimau.. nampaknya harimau lebih hebat.. Walau Garuda terbang tinggi.. besar dan gah.. namun harimau  brmain dengan garang berjaya menjaddikan  garudi mengigit kuku.

Tanpa huraian panjang . damak ingin menegaskan... dalam bola sepak kita berjaya menandingi Indonsia. Dan harapanya dalam Industri walit nanti kita juga akan mampu menandingi Indonesia walaupun industeri ini telah alam bertapak di sana.  Tidak mustahil nanti,  Malaysia akan mampu menjadi pemain dan peneraju utama dalam industri walit, seperti yang mereka lakukan di Stadium Indonesia Malam ini... Gooooolll, Tahniah untuk pasukan Malaysia...Piala milik kita!Waletgroup mengajak anda utuk berkongsi pengalaman dan pengamatan terhadap Industri Walet. Sila tinggalkan komen anda dibawah. Emailkan pandangan anda ke waletgroup@gmail.com

No comments:

Post a Comment