Iklan Nuff

Pakej Suara Walit untuk di Jual

Terdapat beberapa pakej menarik untuk dimiliki

Pakej A = 10 suara luar dan 2 suara Dalam RM 150.00 sahaja

Pakej B =20 Suara luar dan 4 suara Dalam RM 250.00 sahaja

Pakej C= 30 Suara luar dan 6 Suara Dalam RM 350.00 sahaja

Kita Berusaha Allah tentukan.
hubungi 012-5917493. untuk maklumat lanjut.


Tuesday, 18 January 2011

Kertas Kerja Burung Walit- Pinjaman Agro Bank

Salam,

Semalam ada seorang sahabat telah mendapatkan Damak satu proposal untuk pinjaman Agro Bank.  Dia telah menjual dengan RM 100.00 proposal tersebut.  Pada mulanya rasa macam berat. Namun setelah dilihat. Agak berbaloi untuk dijadikan panduan. Lengkap dan telah diluluskan sebelum ini..  Oleh kerana Damak telah membelinya.  Maka sesiapa yang berminat boleh dapatkan daripada Damak dengan harga yang sama.

Proposal ini, secara umumnya untuk pinjaman 100k ke atas.  Dengar maklumatnya secara tidak rasmi.  Kerajaan telah meluluskan sebanyak 137 juta untuk industri ini menerusi Agro Bank mengikut terma dan syarat rujuk Agro bank lah syarat tersebut.

Pertambahan hampir 1 kali ganda berbanding sebelum ini kerana pada tahun lepas Kerajaan hanya peruntukan sebanyak 67 juta sahaja.   Jadi.. tunggu apa lagi.. cepat!!! lah..



Waletgroup mengajak anda untuk berkongsi pengalaman dan pengamatan terhadap Industri Walet. Sila tinggalkan komen anda dibawah. Emailkan pandangan anda ke waletgroup@gmail.com

11 comments:

  1. Damak,
    Saya berminat utk mendapatkan proposal untuk pinjaman Agro Bank seperti yang damak sebut kan d atas,sekiranya proposal tersebut masih ada,damak bole hubungi saya di 019 3437276,sham.
    Dan kalau bole secepat yang mungkin.Terima Kasih.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Sememangnya semua dalam internet banyak di cedok dari buku indon. Susah nak cari yg boleh beri penjelasan secara saintifik. Last sekali semua jadi trial dan error jugak bila praktik.

    ReplyDelete
  4. Damak,
    Saya berminat utk mendapatkan proposal untuk pinjaman Agro Bank seperti yang damak sebut kan d atas,sekiranya proposal tersebut masih ada,damak bole hubungi saya di 013-330 6772 Shahrul Azlan atau email, ozoneresistance@gmail.com
    Dan kalau bole secepat yang mungkin.Terima Kasih..

    ReplyDelete
  5. Berapa harga untuk kertas kerja tu? sila berikan details ke jhoann_dreams@hotmail.com.

    -Azura

    ReplyDelete
  6. salam..sya pn berminat utk buat loan agrobank. dah try bunyi burung tiruan dkt rmh sya..'ramai' jga burung yg datang.. bnyi ni sya beli dari cina d kota kinabalu. mcm mana nak dapatkn pperwork 2?

    kamahung04@yahoo.com
    semporna sabah

    ReplyDelete
  7. Damak..

    saya amat berminat kertas kerja pinjaman agro bank tu.boleh emailkan pada saya secepat yang mungkin? di alamat miss_mzln@yahoo.com.my. terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sering nasihatkan kepada mrk yang nak call dan bertanyakan tentang kertas kerja Agro Bank.. sila pergi berhubung degnan Agro Bank kawasan dulu. Tanya mereka.. ada lagi tak peruntunkan itu, kalau ada baru beli.. itu nasihat berikan kepada mereka yang call.

      Harap kawan-kawan yang dah beli kertas kerja Agro Bank.. drp Damak boleh beri respond positive secara bertulis disini.. agar pembaca dapat melihat respond anda.

      Delete
  8. pergi agro bank..
    copy sendiri,,,,bukan free sangat,,,
    ada lah sikit kos.
    jgn buang duit nak beli kertas kerja yg tak pasti
    ...

    ReplyDelete
  9. Salam.. kepada semua yang telah memberikan komen. terima kasih., Pertama.. Damak kurang memantau komen-komen diblog kerana lebih tertumpu kepada e-mail.
    Berkaitan dengan dengan Proposal Agro Bank. Sesiapa yang call Damak. Damak akan jelaskan secara terperinci.

    Biasa di dalam internet. Ramai orang tak percaya.. dan kekadang mudah sangat nak menabur fitnah. Sesiapa yang Call Damak atapun sms Damak , Damak akan respond. Damak melihat hanya mereka yang serius sanggup SMS, Call, dan e-mail sahaja yang betul berminat. Harap maklum.

    ReplyDelete
  10. Berkaitan dengan suara.. sila berhubung dengan Damak sekiranya tidak berpuas hati dengan mutu suara. atapun tidak sesuai dengan tempat anda.. Suara biasanya ikut lokasi.. sekiranya betul suara itu tidak bermutu atau tidak puas hati.. boleh berhubung dengan Damak.. tidak perlu meluahkan kata-kata kesat diblog dengan menggunakan nama Anoymus. Yang peliknya tidak pernah pula ada yang call dan sms beritahu mereka tidak puas hati. Dengan suara yang dibeli. Berterus teranglah agar kita dapat membangunakan industeri ini bersama-sama.

    ReplyDelete