Tuesday, 18 January 2011

Kertas Kerja Burung Walit- Pinjaman Agro Bank

Salam,

Semalam ada seorang sahabat telah mendapatkan Damak satu proposal untuk pinjaman Agro Bank.  Dia telah menjual dengan RM 100.00 proposal tersebut.  Pada mulanya rasa macam berat. Namun setelah dilihat. Agak berbaloi untuk dijadikan panduan. Lengkap dan telah diluluskan sebelum ini..  Oleh kerana Damak telah membelinya.  Maka sesiapa yang berminat boleh dapatkan daripada Damak dengan harga yang sama.

Proposal ini, secara umumnya untuk pinjaman 100k ke atas.  Dengar maklumatnya secara tidak rasmi.  Kerajaan telah meluluskan sebanyak 137 juta untuk industri ini menerusi Agro Bank mengikut terma dan syarat rujuk Agro bank lah syarat tersebut.

Pertambahan hampir 1 kali ganda berbanding sebelum ini kerana pada tahun lepas Kerajaan hanya peruntukan sebanyak 67 juta sahaja.   Jadi.. tunggu apa lagi.. cepat!!! lah..Waletgroup mengajak anda untuk berkongsi pengalaman dan pengamatan terhadap Industri Walet. Sila tinggalkan komen anda dibawah. Emailkan pandangan anda ke waletgroup@gmail.com

23 comments:

 1. Damak,
  Saya berminat utk mendapatkan proposal untuk pinjaman Agro Bank seperti yang damak sebut kan d atas,sekiranya proposal tersebut masih ada,damak bole hubungi saya di 019 3437276,sham.
  Dan kalau bole secepat yang mungkin.Terima Kasih.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 3. Sememangnya semua dalam internet banyak di cedok dari buku indon. Susah nak cari yg boleh beri penjelasan secara saintifik. Last sekali semua jadi trial dan error jugak bila praktik.

  ReplyDelete
 4. Damak,
  Saya berminat utk mendapatkan proposal untuk pinjaman Agro Bank seperti yang damak sebut kan d atas,sekiranya proposal tersebut masih ada,damak bole hubungi saya di 013-330 6772 Shahrul Azlan atau email, ozoneresistance@gmail.com
  Dan kalau bole secepat yang mungkin.Terima Kasih..

  ReplyDelete
 5. Berapa harga untuk kertas kerja tu? sila berikan details ke jhoann_dreams@hotmail.com.

  -Azura

  ReplyDelete
 6. salam..sya pn berminat utk buat loan agrobank. dah try bunyi burung tiruan dkt rmh sya..'ramai' jga burung yg datang.. bnyi ni sya beli dari cina d kota kinabalu. mcm mana nak dapatkn pperwork 2?

  kamahung04@yahoo.com
  semporna sabah

  ReplyDelete
 7. Damak..

  saya amat berminat kertas kerja pinjaman agro bank tu.boleh emailkan pada saya secepat yang mungkin? di alamat miss_mzln@yahoo.com.my. terima kasih

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya sering nasihatkan kepada mrk yang nak call dan bertanyakan tentang kertas kerja Agro Bank.. sila pergi berhubung degnan Agro Bank kawasan dulu. Tanya mereka.. ada lagi tak peruntunkan itu, kalau ada baru beli.. itu nasihat berikan kepada mereka yang call.

   Harap kawan-kawan yang dah beli kertas kerja Agro Bank.. drp Damak boleh beri respond positive secara bertulis disini.. agar pembaca dapat melihat respond anda.

   Delete
 8. Salam.. kepada semua yang telah memberikan komen. terima kasih., Pertama.. Damak kurang memantau komen-komen diblog kerana lebih tertumpu kepada e-mail.
  Berkaitan dengan dengan Proposal Agro Bank. Sesiapa yang call Damak. Damak akan jelaskan secara terperinci.

  Biasa di dalam internet. Ramai orang tak percaya.. dan kekadang mudah sangat nak menabur fitnah. Sesiapa yang Call Damak atapun sms Damak , Damak akan respond. Damak melihat hanya mereka yang serius sanggup SMS, Call, dan e-mail sahaja yang betul berminat. Harap maklum.

  ReplyDelete
 9. Berkaitan dengan suara.. sila berhubung dengan Damak sekiranya tidak berpuas hati dengan mutu suara. atapun tidak sesuai dengan tempat anda.. Suara biasanya ikut lokasi.. sekiranya betul suara itu tidak bermutu atau tidak puas hati.. boleh berhubung dengan Damak.. tidak perlu meluahkan kata-kata kesat diblog dengan menggunakan nama Anoymus. Yang peliknya tidak pernah pula ada yang call dan sms beritahu mereka tidak puas hati. Dengan suara yang dibeli. Berterus teranglah agar kita dapat membangunakan industeri ini bersama-sama.

  ReplyDelete
 10. * Adakah anda memerlukan pinjaman segera?
  * Bayaran balik bulanan bermula dalam tempoh 8 bulan selepas anda telah mengumpul pinjaman dalam akaun bank anda.
  * Kadar faedah yang rendah 2%
  * Pembayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) tempoh.
  * Terma pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan.
  * Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman Anda boleh mengharapkan jawapan yang awal kurang daripada 24 jam, dan ***.
  *** Pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang kami perlukan. daripada anda Hubungi kami sekarang
  E-mel: trustloan87@gmail.com

   
  BEST REGARD,
  Mr.Anthony Dave.
  Trust Loan Company
  Email trustloan87@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Hello,
  Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Jane Alison, pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami. hubungi hari ini kami melalui e-mel supaya kita boleh memberikan syarat-syarat pinjaman dan syarat-syarat kami di: (saintloanss@gmail.com)

  ReplyDelete
 12. Seekers Pinjaman sayang !!!
   
  Adakah anda memerlukan bantuan kewangan? dan telah ditolak oleh bank kerana skor kredit yang buruk? Ini syarikat pinjaman telah ditubuhkan oleh pertubuhan-pertubuhan hak asasi manusia di seluruh dunia dengan semata-mata untuk membantu rakyat miskin dengan bantuan kewangan sebanyak kehidupan ... kembali kepada kami dengan butiran di bawah e-mel: k.basil@hotmail.com
   
  Sila tulis kepada kami kembali dengan maklumat pinjaman itu;
   
  Nama:
  jumlah pinjaman yang diperlukan:
  Tempoh Pinjaman:
  Nombor telefon:
   
  Terima kasih dan Tuhan memberkati
  KEYAKINAN
  Encik Krause

  ReplyDelete
 13. 100% Pinjaman untuk tawaran anda!

  Kadar faedah yang rendah
  Kadar serendah 3%! Kadar faedah 0% untuk 6 bulan pertama

  TIDAK DITERIMA / TIDAK COLLATERAL
  Tidak perlu memanfaatkan sebarang aset untuk memperoleh modal

  NO RESTRICTIONS
  Dana boleh digunakan sama seperti wang tunai.

  PEMBIAYAAN SEBAGAI HINGGA 15 HARI
  Proses kelulusan cepat

  Kami tidak mengenakan bayaran untuk mengemukakan permohonan, kami dibayar semata-mata berdasarkan keputusan.

  PENGELUARAN INCOME NO
  Pendapatan yang dinyatakan sahaja

  Hubungi kami hari ini melalui e-mel. Springleaf_finance@outlook.com


    Adrian Winson

  ReplyDelete
 14. Salam. mana nak dapat contoh proposal tu tuan Damak?

  ReplyDelete
 15. Saya berminat utk membeli proposal if harga berpatutan.. Please feel free to drop an email to aidilfitziela@gmail.com. tq

  ReplyDelete
 16. Saya berminat utk membeli proposal if harga berpatutan.. Please feel free to drop an email to aidilfitziela@gmail.com. tq

  ReplyDelete
 17. Halo,
  Ini adalah untuk memberitahu orang ramai bahawa Puan Rose Anna, pemberi pinjaman pinjaman swasta telah membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 2% kepada individu, firma dan syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan difahami. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (roseannamoore70@gmail.com)

  ReplyDelete
 18. salam...sy mmang dh lame nk buat rumah walet..tpi kekurangn modal..mcam mana carank dapat kn pnjaman dari agro bank...

  ReplyDelete
 19. Saya berminat untuk dapatkan proposal boleh tel/wassup saya di 01131077933 atau e-mail: stanleymethew@gmail.com

  ReplyDelete
 20. Saya berminat wassapp saya 0168046961

  ReplyDelete
 21. Saya berminat mendapatkan kertas kerja untuk membuat pinjaman di agro bank...boleh hubungi saya di no ini/wassap...0147031918

  ReplyDelete
 22. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete