Iklan Nuff

Pakej Suara Walit untuk di Jual

Terdapat beberapa pakej menarik untuk dimiliki

Pakej A = 10 suara luar dan 2 suara Dalam RM 150.00 sahaja

Pakej B =20 Suara luar dan 4 suara Dalam RM 250.00 sahaja


Kita Berusaha Allah tentukan.
hubungi 017-978 4268. untuk maklumat lanjut.


Monday, 27 June 2011

Ke Shah Alam lagi pada 7 hb July nanti-- Insyallah

Semalam baru balik daripada Shah Alam... kerana urusan walit.. dan insyallah pada 7 hb nanti akan ke Shah Alam lagi..

Mungkin... kepada rakan-rakan seperwalitan yang ingin berjumpa.. dan tak sempat jumpa pada minggu lepas.. kerana urusan kerja.. harap kita boleh berjumpa semula pada 7 hb nanti.. untuk maklumat lanjut... boleh hubungi  Damak .. di mana dan jam berapa...??.

Hubungi Damak di talian +6012-5917493, untuk maklumat lanjut.Atau email ke waletgroup@gmail.com. Pilihan ditangan Anda..

5 comments:

  1. salam abg..jgn luper minggu depan tu...utk test bird di kg tok limin pasir mas...from en zaidi

    ReplyDelete
  2. salam damak

    ingin menyertai koperasi burung layang-layang yang bakal di daftarkan? sila hantar maklumat spt dlm blog pak din hari ini..tq p/s terkini baru 2 org yang menghantar nama. perlu 40 orang utk daftar koperasi..tq

    ReplyDelete
  3. insyallah... boleh.. pak din. nanti saya e-mail... En Zaidi.. saya akan respond melalui sms

    ReplyDelete
  4. salam damak
    laah.....kan dah terjumpa kat jalan pasar
    sama sama memborong
    sempat juga share tips dan discuss, mahal tu tipnya..:)
    tak done minum teh kan... abang damak perut mulas,hehe

    ReplyDelete
  5. ya.. tq.. Abg Sharif.. insyallah lepas ni.. ada masa kita boleh memborong sama-sama lagi...

    ReplyDelete