Sunday, 25 March 2012

Yuran Kursus Walit

Semalam,  ada seorang kawan kepada seorang kawan Damak.. memberitahu.. Damak.  Damak.. kenapa i  lihat dalam blog u.. yuran kursus murah sangat.. RM 250.00 dan siap dapat diskaun lagi RM 50.00.

Sedangkan kalau nak compare dengan  yuran kursus-kursus lain.. ada mencecah belasan ribu ringgit. paling rendah sekitar  RM600- 800. . Maka Damak senyum dan diam. dan berkata... u baca blog nanti i komen di blog.
ha ha.

Memang Damak sedar.. antara kos kursus yang paling murah di Malaysia. ialah kursus  anjuran Damak.  Alhamdullillah.,. ia mencapai sasaran Damak untuk menyebarkan ilmu dan tidak berlebih-lebihan dalam mengenakan cas / yuran kepada peserta kerana mahu mengalakkan golongan yang berminat dengan burung walit berkongsi idea dan ilmu.

Namun,. ada juga yang Damak dengar.. murah ni berkualiti ke?... sebab orang sering melihat yang mahal itu berkualiti dan yang murah sering dilihat dengan pandangan prajudis.
Sebenarnya tiada masalah untuk Damak mengenakkan yuran kursus sehingga RM 1000.00 . namun mungkin dalam pakej yang berbeza ataupun..masih kekal dengan pakej sama kerana itu adalah sesuatu yang amat mudah untuk dilakukkan.

Tetapi.. apakah beza kita ( kunikkan ) dan bagusnya Islam dan misi yang hendak kita capai pada sebelah kanan blog ini.. adakah ia selari?. Kursus yang Damak anjuran bukan sahaja murah., insyallah bermaklumat. dan akan membuka jalan-jalan kepada mereka yang hendak membina RBW.

Setakat ini hampir 700 orang alumni kursus Damak, alhamdullillah. ada yang bergelar, adik, abang, kakak, Makcik, Pakcik, Atuk Nenek, Dato', Dr, Profesor, Tan Sri telah datang ke kursus Damak.  syukur.


Maka menjawab soalan kawan kepada seorang kawan Damak. Alhamdulillah.. kursus Damak tetap kekal dengan harga RM 250.00. mengikut tempat dan keadaan semasa.  Dengan keadaan sekarang itulah yuran kursus yang paling rendah yang boleh Damak tawarkan.

Setakat ini.. Damak juga ada menerima jemputan daripada pelbagai hak persatuan pesara guru, tentera dan pihak-pihak pertanian untuk mengadakan sesi penerangan tentang burung walit.

Insyallah. sekiranya ada pihak-pihak persatuan, koperasi , atau IPTA yang berminat, untuk mengadakan ceramah dan sembang-sembang tentang burung walit.boleh hubungi Damak.. kerana ilmu itu tidak akan berkurangan kerana kita berkongsi.  insyallah.

wasalam.Hubungi Damak di talian +6012-5917493 @ 012 9626 124, untuk maklumat lanjut.Atau email ke waletgroup@gmail.com. Pilihan ditangan Anda..

No comments:

Post a Comment