Thursday, 22 December 2011

Berfikir Positif

Salam,

Semalam, kami ada adakan perjumpaan secara tidak formal untuk menentukan hala tuju koperasi pengusha burung walit di Kelantan.

Bagi tokey-tokey yang sudah berjaya dan sudah melepasi era 15 tahun ke atas dalam industri ini.  Mereka sudah mampu mencipta RM 1 juta pertama untuk mencari Satu Juta berikutnya. dan isnyallah mereka akan semakin kaya dan semakin kaya.. namun jangan  .. lupa Allah, dan zakat mesti di tunaikan

Namun bagi pengusha baru..,kita perlu bersatu untuk menghadapi kemungkinan -kemungkinan yang boleh berlaku dan disaat itu, kita tidak boleh sendirian.

Kita memerlukan mereka yang berada di landansan yang sama , berusaha dan korbankan kepentingan peribadi untuk mencapai matlamat yang lebih luas dan jauh.

Maka sarann Damak.. masuklah koperasi.  Sempena Penubuhan Koperasi Pengusha Burung Walit Kelantan. Damak menjemput,, teman- teman seperwalitan, tokey-tokey, pengusaha yang baru dan sesiapa yang ada Rumah Walit.. untuk bergabung modal, tenaga dan idea untuk agenda yang lebih jauh dan terjamin. insyallah.

wasalam

Hubungi Damak di talian +6012-5917493, untuk maklumat lanjut.Atau email ke waletgroup@gmail.com. Pilihan ditangan Anda..

No comments:

Post a Comment